söndag 26 oktober 2008

Space invaders


Red Bull är energidrycken som marknadsförs stenhårt inom alternativa sportkretsar. Sport är dock inte det enda företaget valt att lägga sin reklambudget på. Red Bull Music Academy har under 10 års tid bjudit in 60 (per år) speciellt inbjudna "studenter" (som de kallar dem) till workshops och föreläsningar med aktuella och mer eller mindre legendariska personer från dansmusikens värld. Bara för att man inte är en av de 60 utvalda behöver man inte gå miste om detta då intervjuverna även läggs upp på deras hemsida. Det finns mer eller mindre något för alla smaker i deras arkiv.

Den senaste interjuvn jag själv såg var den med I-F eller Interr-Ferrence som det är en förkortning för. Där berättar han om sin technokarriär och hans stora intresse för cheesy italo. Han vill även framlägga hur "dead nervous" han är under intervjun och det märks ganska tydligt då han hela tiden tittar ner i golvet och har sin keps nedragen över ansiktet. En god nyhet i intervjuven framkommer när det börjar prata om hans stora passion till att sända radio och CBS (Cybernetic Broadcasting System) som var hans egna kanal fram till att den lades ner tidigare i år. Intergalactic FM är namnet på den nya kanal som skall fylla tomrummet och kommer vara mer genreuppdelad.

Tänkte att jag skulle runda av detta inlägg med I-Fs mest kommersiellt framgångsrika låt "Space Invaders Are Smoking Grass" från 97.

Inga kommentarer: